Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta rinnande vatten i skimrnrande färger


HAVET

Mina tunna ögon
släppte inte in elakheter
visade inte krackelerade höghus

En liten tunn fladdrande mal
rödmålade blommor på väggen
cittran i Second Hands fönster såg jag

Jag strök hudsalva på mina ögonlock
använde solglasögonen som varit Ingalisas
väntade på solstrålarna genom trädgrenarna




Fri vers av Irene Backström
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-17 00:57



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
En härligt glad liten sak
2022-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström