Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salamandrar

I huvudet är det ett enda trassel
tankar som vindlar med rassel och prassel
som nystan som katten har stökat till
tankar som rusar iväg som de vill.

Hur ska jag få tag i dessa salamandrar
som ormar sig runt i vida meandrar
kluckande gäckande fnissande gissande
nu griper jag tag men det blir bara missande.

Ja jag ville uppnå någon slags kontroll
men hur jag försöker så kammar jag noll
kom nu och hjälp mig med detta besvär
jag vill gärna veta vem tusan jag är.




Bunden vers (Rim) av Lena Staaf VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-02-17 15:41



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Härliga bilder och liknelser, känslan känns igen i din fint bundna rimdikt.
2020-02-27

  Bodingen VIP
Ja dessa förb...ord som krälar omkring i pallet, kameleonterna är värst, omöjliga att hitta då de gömmer sig så bra och väser "pekoral, pekoral"...
2020-02-24

    Sefarge VIP
För mycket info.ifrån överflödets
Konsumtionssamhälle
Kan vara bra stänga
av ibland,emellanåt?

2020-02-24

  ULJO
Låter som du skulle behöva prata med någon som vill lyssna, som kan lyssna.
2020-02-19

  Anya VIP
Åhh vilken stor igenkänning. Dessa förbenade tankar som styr vad man ska tänka. Att bara acceptera dem är ju ett sätt att gå. Tycker mycket om Anna Kåvers bok; Att leva ett liv inte vinna ett krig.
2020-02-17

  Niliboy
Vi är och våra gärningar talar om vem!
2020-02-17

  Solweig Jansson VIP
Underbar ! Känner igen mig !
2020-02-17

  Öknens Ros VIP
Ibland blir man bara så lost.
2020-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP