Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex

Sex har blivir en så förtalad sysselsättning

så en del människor väljer att avstå

Sex är ju också en så fördärvlig sysselsättning

eftersom det bara leder till födsel av ännu fler knäppskallar

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-17 17:04



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vem skall ge service
Åt en allt åldrande
Befolkning om
Inga barn
föds fram?
Robotarna

2020-02-18

  Öknens Ros VIP
Jag tror det blir en babyboom i år. Vi behöver en ny generation som kan ta över och för att balansera den åldersstigna befolkningen. Snart är man själv gammal och grå.
2020-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP