Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlekens blund

 

Jag tar våra minnen

förgyller ditt hår

jag river upp tiden

sväljer en tår.

 

Jag fångar en bild

där du ler mig emot

stryker dina läppar till ljud

och skriver en saknad

i ljuset som skrud.

 

Jag saknar vår ensamma stund

för nu är jag inte mig själv

jag saknar den dag

då vi lätt kunde andas

och smeka så ömt

en kärlekens blund.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2020-02-18 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP