Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det handlar om dig

Det handlar inte om en bättre vårdcentral
Det handlar om Berit Andersson på Köldgatan 16

Det handlar inte om en bättre socialtjänst
Det handlar om kunna försörja sig själv

Det handlar inte om en bättre bostadsförmedling
Det handlar om en bra bostad

Det handlar inte om en bättre arbetsförmedling
Det handlar om ett bra arbete

Det handlar inte om ett bättre sjukhus
Det handlar om hälsa

Det handlar inte om en bättre Försäkringskassa
Det handlar om vänskap

Det handlar inte om en bättre tingsrätt
Det handlar om gemenskap

Det handlar inte om en bättre frivård
Det handlar om hopp

Det handlar inte om en bättre kriminalvård
Det handlar om kärlek

Det handlar inte om ett bättre fängelse
Det handlar om resurser

Det handlar inte om en bättre psykiatri
Det handlar om ett bättre liv




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-19 02:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt välgjord. får med allting i några rader. ingen kolumn i världen kan bräcka den här!
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP