Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agendan och livet





Jag vet vad jag vill med livet
men inte vad livet vill med mig
planerar, men tar inget för givet

Vet att något oförutsett kan hända
som spelar en avgörande roll
och jag måste slå ihop min agenda

Öppnar och läser det som är skrivet
och blir återigen påmind om
att det inte alltid stämmer med livet

Jag vet vad jag vill med livet
men inte vad livet vill med mig
planerar, men tar inget för givet




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 613 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2020-02-19 11:24



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Agendan är strukturell till sin natur
eftersom den också äger förutsägbarhet.
Men eventuell oroshärd saknar denna
sejfa hamn.
2020-03-01

  Lars Hedlin
Klokt och vist skrivit!
2020-02-26

    Peter Söderqvist
Dina insiktsfulla rader inspirerar.
Kloka ord.
2020-02-22

  ResenärGenomLivet VIP
Kloka tankar...
2020-02-22

  Lottie Ålhed VIP
Så bra beskrivet om livsvillkoren.
2020-02-22

  Stanley Rydell
Genuin livsklokhet som bär Marita-signum - fötterna på jorden och öppna händer!
2020-02-22

  Respons VIP
Kloka ord!
2020-02-22

  Evelyn Falk Möller VIP
Snyggt formulerat och insiktsfull syn på livet. Får mig att tänka på orden människan spår, men Gud allena rår.....
2020-02-21

    Ms Salvia
Agendan och livet går hand i hand, men tappar taget ibland.
2020-02-21

  Olof Lagerhorn VIP
Kloka ord om hur vår tillvaro och våra planer för den blir
till en väv.
2020-02-20

  Junia VIP
Kloka sanna ord! <3
2020-02-19

  Niliboy
Javisst, många är dom som vill med livet, men då får man akta sig lite.
Frälsaren vill också ha ET ord med i laget!
2020-02-19

    Lena Staaf VIP
Fint och ödmjukt skrivet! Snyggt rimmat också.
2020-02-19

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Krasst konstaterande
om livets ovisshet.
Vackert. Kram TBG.
2020-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Folk kan t ex ringa och störa vid olämpliga tidspunkter.
2020-02-19

  överlevaren VIP
Ja ibland har livet en egen agenda....
2020-02-19

  Eva Helene VIP
Så fint och klokt i en dikt med skön rytm!
2020-02-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra rimmad dikt om livets oförutsägbarhet!
2020-02-19

  Gunnel Eriksson VIP
Klokt. Ibland kommer
det överraskningar, positiva
ibland men också obehagliga
och sorgliga.
2020-02-19

  Öknens Ros VIP
Det oförutsagda livet inte alltid som man tänkt.
2020-02-19

  ULJO
Så kloka tankar du förmedlar.
2020-02-19

  Maria Sundelin VIP
Ja vad som helst kan hända
Kramar
2020-02-19

  Feliaxel VIP
Livet blir inte alltid som man tänkt sig
Överraskar när man minst anar
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP