Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg


flygplansmuller
glidande över himlen
ett moln




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-19 15:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Mûller sägs vara en sorts efternamn, medan myller ofta kan iakttas såväl på flygplatsen som i storstaden. I den något mindre staden har kunnat iakttagas en sorts som oroligt kringflackande att hundratals individer inför större högtider samt vid rean eller utför-säljningar. Någon har påstått att det går utför ibland för branscher som hava med skidsport att göra. Själv vill jag gärna få undra över varför 'de' ej flyttar sina aktiviteter något närmare snön, snarare än att flytta snön närmare aktiviteterna. Texten? Jo, den räcker långt.
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP