Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://open.spotify.com/track/2aIOlWrBlSaQ2BTZjWuyoO?si=DpcHKLX8QbuCz3mLH5ZMzA


Testa mig mot din dröm

Jag vaknar upp och jag
Kastas hårt mot gatan

Det är svårt att se
Var en dimma slutar
Allt är som det ska

Har du också missat poängen
Och testat någon mot din dröm?
Allt är kyla omkring mig, i sängen
Och dig har rummet redan glömt

Jag kommer hem igen
Slår direkt på teven

Och i mitt bröst så krafsar
En råtta i panik
Så jag höjer volymen

Fantomvibrationer i fickan
Kanske har du mycket nu

Din doft finns i min säng
Vill ha dig där igen

Har du också missat poängen
Och testat någon mot din dröm?
Allt är kyla omkring mig, i sängen
Men mina misstag har jag glömt

Det är ett nytt år och jag
Har också börjat om igen
Jag kysser din lena hals
För du har inte skrämt mig än

Testa mig mot din dröm



Låten:
https://open.spotify.com/track/2aIOlWrBlSaQ2BTZjWuyoO?si=DpcHKLX8QbuCz3mLH5ZMzA




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blekhet VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-19 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP