Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnbrist

Jag brister som pappa

Tröttheten har flyttat in
som en osalig broms i huvudet
Svårt att koncentrera blicken
Huvudet vill falla mot bröstet
Längtar efter sängen
Hon som är så full av glädje
Hon som längtat så länge
efter att berätta allt
Tystnar snabbt och blir besviken
Det dåliga samvetet kryper fram
Vi kunde vara så nära varandra
Men vi blir främlingar
Hon gäspar
Jag gäspar
God natt pappa
God natt min dotter




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-21 12:31



Bookmark and Share


  P-E-H
Hög igenkänning i denna! Bra förmedlat!
2020-02-26

  Marita Ohlquist VIP
Tror att många känner igen sig i din text, både pappor och mammor!
2020-02-23

  Blomma-Stjärna VIP
Bra skrivet om en vanlig bristvara och dess konsekvenser för en själv och ens närmaste!
Sömnbrist är allvarligt - var försiktig vid hanterandet av allehanda händelser, liksom med nycklar, kontokort, spis m.m.!
2020-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP