Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du fagra röda oförklarade


Kärlek

Hjärtat var en trasa
nyckelhålen utslitna
efter alla omgjorda låskolvar

Sveken utslängda som
okokta makaroner bland
omtuggade löften

Kärlekslösa myskuddar upprepade
och ofärgat grisskära tornade upp sig
under gitarrens gälla skrikande serenad





Fri vers av Irene Backström
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-21 23:27



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Expressivt
2020-02-26

  KattenKin VIP
Gillar ditt bildspråk, fina dikter.
2020-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström