Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kunde hålla mig för


Skratt

Du kunde inte le
munnen som ett hopknölat russin
ögon som en sovande duva

Lyssna sade jag med min mjukaste röst
och bläddrade fram den vackra dikten
jag läst på lunchrasten

Milt läste jag stroferna sakta och fraserande
när jag vände bladet i boken
ramlade du hårt ner på sovrumsmattan
och fick en bula i pannan




Fri vers av Irene Backström
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-21 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström