Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenbild

Ett ljus som aldrig slocknar
som ingen kan blåsa ut
en skenbild
som aldrig försvinner
jag vill vara en av er
men ändå inte

Människor som försvinner
var finns dom nu?

Vi vandrar längs en gata
i en svunnen tid
allt är förvirring
i våra feberhjärnor

De är ändå här
med oss andra




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-24 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP