Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Känslig själ utan och innnaför
Tårar och glädje omvartannat 
Dalar och toppar i känslorna 
Starka djupa känslor smärtar länge
Men också mer glädje av de lilla
Ett mer detaljrikt och kreativt liv
Extra medveten om hur livet är
Mer förstående mot medmänniskor 
Ödmjuk inför livet för livet lär oss 
Tankar snurrar och orden kommer 
Att skriva är ett helande verktyg 
Tacksam i själen och för det som är bra 




Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-24 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan