Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Lars J för titeln på denna dikt!


Det förlorade nuet

ett par timmar kvar
till arbetsdagens slut

fredag imorgon
helg i luften

tre månader
tills semestern börjar

åtta år till på jobb
sen blir jag pensionerad

och så undrar jag
vart mitt liv tog vägen




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-01 09:49



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Ju äldre man blir, desto mer medveten om att man lever blir man.
2020-03-01

  Kungskobran VIP
There is a hole in the Bucket.....
Allt vattnet försvann
ur livets spann
Jag fyller och fyller på
men spannen blir tom ändå
2020-03-01

    Lars J
Kloka och reflekterande ord, bra fångad känsla.
2020-03-01

  Brunluvan
Så enkelt och insiktsfullt
2020-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP