Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta

 

Bara en minut av din närvaro

ett stänk av din blick

bara en kvist av din blomning

ett slag av din puls

rör mig i oändlighet

får mig att stanna i steget

vet att du finns i mitt  hjärta.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-29 18:14



Bookmark and Share


  Blåbäret
Fantastiskt fin... Stanna i steget fångar in mycket känsla.
Ordet "bara" på 2:a och 4:e raden blir överflödiga dock... Tycker det blir innerligare att utelämna...
2020-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP