Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur man inte kan få tillbaks sin oskuld

En försvunnen vänskap

Ett halvfullt glas

En atlasbok

En häpen gäst

Höga röda gardiner som vajar så sakta

Förlorad oskuld

En dömd fånge

Det sista skenet solljus en septemberdag

En upprepad förnimmelse

Någon som ser på

Kanske något ensam men också återfödd

Kanske inte godhjärtad men det onda bor utanför





Fri vers (Fri form) av kalles
Läst 142 gånger
Publicerad 2020-03-03 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles