Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det tunna ogenomträngliga hårda


Glaset


Jag rörde vid dig genom glasets tunnhet
fann behag i dina ögon ansiktets fason
ur din mun kom behagligt älskliga ord
som berörde mitt innersta

Så jag gav dig min kärlek
besinningslöst genom glasets tunnhet
som en skrumpnande lotus
och blommade orange

Vi skulle inte ge tröst och hopp
med ord slingrande emot varandra
känna våra händer mötas
aldrig vandra samma vägar




Fri vers av Irene Backström
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-04 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström