Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjällfall

 

En vecka jag stått på benen

på isen i fjället

idag på hemvägen

från toan till bilen

jag halka på isen där jag ställtden

flög bakåt med värsta farten

slog inte huvet med vettet och viljan

men resten av kroppen blåvärker

så därför jag skriver min klagan

och hoppas det hjälper.

 




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-04 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP