Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Längtan

 

Slingrar i mina tankar

Jag tittar i djupaste svart diabas

Undrar om jag är lika kompakt

 

Svart

 

Jag vet redan svaret

Mitt mörka är undvikande

Utom min räckvidd

 

Gäckande

 

Önskar att hitta ett stycke

Orört

Som jag kan fängsla med kopparnät

Kontrasten lockar mina tankar

När jag känner lusten att skapa

 

Längtan

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-03-05 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ