Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommar


Stugan


Min sommarstuga är rund
med fyrkantiga hörn i fikonblått
jag har en veranda
med ditsnickrade sommarsolar

I mina krukor växer Tropåmigliljor
Sanningsbräken och Vaggamigtillro
på utetrappan.

I fönstren sommarens rosa
Vildahjärtanpelargoner för första året
min Olyckslösa sommarbuske
skickar spröda blomskott

Här vill jag vara hela sommaren





Fri vers av Irene Backström
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-05 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström