Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obeträdd mark

Varje gyllene tår är gömd

Var dags känsla inlindad

Varje offer begravt

 

Tittade ut över en ny värld

Skrubbade fläckar av skam

Tills blodet sinade långsamt

 

En svart katt gick mitt över min väg

Nu älskar jag den likt mina tomma ögon

Under den blåa irisen flammar svarta lågor

När någon går över min mark

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-03-06 03:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ