Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jävla idiot


han kom inte på sin egen begravning



/jag begraver honom varje dag
gråter för att
han går omkring och inte fattar
att han dör i min andning
pistolskottet ekar
mitt finger vid knappen
gång på gång
men han lever kvar
han som bodde i mig är nu bara
en statist i den här trasiga jävla staden/






Fri vers av mögel
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-06 04:34



Bookmark and Share


  Flisan
Att släppa taget med ett oändligt hat är så oslagbart befriande ibland.
2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

mögel