Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rap/rapplåt


Vi är krigare från betongen

Vi är krigare från betongen

för vi skyddar vår stadsdel med våra bröder

vi glöder för varandra

vi ger våra liv i alla väder

för vi är krigare från betongen

vi ger aldrig upp

vi krigar tills vi förblöder

för varandra och våra familjer,

men vi försöker bygga broar och skapa fred,

när vi chillar och grillar med vår familj

som står högst i vår hierarki

för blod är tjockare än vatten,

vi skyddar dem med allt vi har kvar till vägens slut

för vi är krigare från betongen.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av den nakna poeten
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-07 07:22



Bookmark and Share


    C Lupa
Punktext ska det stå!
Jäkla autokorr

2020-03-07

    C Lupa
Känns som tagen ur en riktig punkter från 80-talet. Mitt ”tal” och min genre. Bra jobbat och stor applåd!
2020-03-07

  angela Täubert fd Jansson VIP
Vilken härlig text.
och ja blod är tjockare än vatten!!
2020-03-07
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten