Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har försökt göra mitt bästa

jag har försökt att göra mitt bästa att vara 

posetiv att arbeta på i kyla och rengn och 

 

att visa mina goaste och bästa sidor och visa 

respeckt för alla och behandla dom som jag

 

skälv skulle bli behandlad men på något sätt 

räcker det inte till i den meningen finns ingen 

 

karma för mej den här gången i alla fall men

det är bara att kämpa vidare igen för det hjälper 

 

inte att lägga sej ner och tycka synd om sej skälv 

jag hade hoppats på ett eget boende men efter ett

 

kort samtal med läkaren i koridåren så sa han att 

det nog blir ett grupp boende för mej det känns skit 

 

men om det är allt han har att erbjuda så okej jag har 

suttit i skiten förr det är bara tacka och ta i mot och se

 

glad ut skit ska skit ha tydligen 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-31 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten