Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är en underbar dag

det är en underbar dag i dag jag lever 

men jag känner mej så tom inuti mej

 

skälv . alllt känns så långt bort även

fast det är inom räckhåll som den

 

stjärna jag ser men inte kan nå . allt

känns så tungt men snart är det vår

 

igen då kommer nya krafter som att 

levande på vår jord jag vill vara lycklig 

 

nu .

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 37 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-25 17:17



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
De flesta längtar nog till vår med sol och fågelkvitter, bäckar som brusar och björkar som börjar knoppas.
2024-01-26
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten