Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag siter och tänker på döden och livet

jag sitter och tänker på döden jag har 20-30 år 

på sin högd kvar att leva det känns så konstigt 

 

att jag snart är borta i från jordens yta . långt i

från allt jag älskar och är älskad ut av det känns 

 

lite skrämande främande känslor tränger fram

som kommer fram med den tanken . men jag vill 

 

inte fasna i den tanken och få ångest och skräck 

för det hindrar tankar och känslor att leva i nuet 

 

och njuta av det fullt ut varge dag som det vore

den sista . så man gör den minnes värd och inget 

 

går förlorat i livet för att jag har skrämnt mej skälv

med döden  och  förlamat känslor och tankar och 

 

blicken att besgåda allt vackert i livet . av värde för 

döden är inget att tänka på döden går ofta fort det 

 

är livet ofta tar tid att leva och gör ont så fokusera

på att ha roligt och njut av din tid du har kvar lev .

 

nu av det liv du har kvar låt inte tnkarna hindra

dej från att känna att beröra och bli berörd och 

 

att älska och vårda din partner ömnt som den sista 

gång . ska vara lika öm som den förstta kyssen du gav 

 

till den du älskade just då lev nu för sen är det försent 

jag borde tänka på livet och inte döden . jag borde tänka 

 

att jag har 20-30 år kvar att leva och göra roiliga saker 

och träffa mäniskor efter vägen själar som söker framtiden .

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 52 gånger
Publicerad 2024-01-26 21:23



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Livet och döden gäller oss alla.
Vi kommer inte undan någon av de två.

Du skriver intressant med skön stil.
Felstavningarna störde mig faktiskt inte.
2024-01-31

  den nakna poeten
hej nej jag har problem med mitt skrivande tyvärr
2024-01-27

    ej medlem längre
stavar du fel medvetet?
2024-01-26
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten