Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon sa jag hatar att vänta

någon sa jag hatar att vänta 

i matsals kön 

jag tänker på vad då döden ?

lev nu då 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-11 11:45



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Äta bör man
Ändå dör
Man?
;)
2024-02-11
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten