Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Internationella könsdagar

I morgon, den åttonde mars

är det internationella kvinnodagen

Det finns också en internationell mansdag

Varför måste man hålla på och framhålla sitt kön

i tid och otid

Det räcker väl att man framhåller sitt kön

när man behöver kissa




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-07 14:38



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jahaa. Att stå i kön
Och tänka efter det
Man egentligen vill
Ha kan kännas rätt
så långrandig?
;}
2020-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP