Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fågelskådares bekymmer

Livet kan te sig lika svårfångat som skatorna

Så retfullt att man nästan kan greppa det.

När man väl slutar att jaga är det där och nafsar en kaxigt i bakhasorna

 

I dessa stunder kan det vara lätt att lyfta blicken mot himlen för att se havsörnen.

Ensam glider den stolt fram därovan.

Imponerande vingspann

men alldeles ouppnåelig 

 

Kanske är det bättre att vara en tjattrande gråsparv ändå,mitt uppe i livets flock

 

Skatorna gäckar mig åter




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 123 gånger
Publicerad 2020-03-08 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ