Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ropen skallar


Korsfäst, Korsfäst !!

Jag har flera människor som ringer till mig och ägnar tiden åt att klandra Statsminister Stefan Löfvén och menar att han enbart är orsak till allt elände i Sverige.

Men hur kan man lägga all skuld på en enda person ? Vi har ju allmänna och demokratiska val som ska leda till landets styrning

Ofta är det röstskolkarna som klagar mest, men framför allt är det sådana som förlorat pengar genom sitt överdådiga levnadssätt och behöver någon att kasta skulden på.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-08 11:45



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Betänkansvärt skrivet!
Vi har ju faktiskt demokrati nu
Med en livlig opposition
På gott och ont. En del önskar
sig nog en auktoritär stats
ledning. Där allt flyter på i en
Ensidig mall utan hänsyn till
Andra åsikter. Men i nuvarade
Bräckliga politiska situation
Skulle ju ej knappast den
Blåbrunvita sidan kunna göra bättre
Ifrån sig. Det återstår att se
När de väl får chansen till nästa
Val hur de själva kompetens
mässigt kommer att kunna sköta
Landets väl och ve.
Onödiga diarré utfall från deras
Bakre led lär väl knappast kunna
Förbättra det politiska förtroendet
Från det trötta gräsrots folket?




2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP