Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

epilog



Att dö
är att andas ut
för gott




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 1646 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2006-07-06 09:31



Bookmark and Share


  aol
kort enkelt
2008-09-09

    Mickey Blue Eyes
Fint beskrivet!
*bokmärker*
2007-11-01

  objekt3
fantastiska rader
2007-10-06

  Kikhorion
I och för sig, ändå är den som jag och många med mig fruktar mest, ändligheten.
2007-10-06

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Har jag inte kommenterat denna?

Vill upprepa mig:

Att något så litet - åtta ord - kan säga sådana oceaner.
2007-08-19

  Agnes
Så enkelt! Lovar du?
2007-08-07

    Snakeskin baby
enastående
2007-07-23

  Albert
brottas du ofta med döden?
2007-04-21

  Mikael Lövkvist
Ja, vilken vacker dikt. Och så är
det ju. Suck :-) Men vem vet, kanske kommer det
också inspiration.
2007-01-02

  TiVa
Ah, en god kortis! Me like a lot! Jag är lite..såld (?)... på kortisar och denna var helt klart en suverän en.. Tummen upp!
2006-11-25

  ibish
tjusigt.
2006-11-01

  stefan.g
eller att komma in i nåt evigt, nåt nytt........
2006-10-20

  Anders P VIP
Som att befrias från något om man ser det så
2006-10-02

  noname_realmind
Underbar kortis.
2006-07-08

  Howlit
Så...lugna och fridfulla dina ord känns... kommer på mej själv med att a n d a s... att känna livet i mitt andetag...

Härligt
2006-07-06

  rebecca d
ja
2006-07-06

  Åsa Gustavsson VIP
Att födas
är att andas in...

mycket att tänka på här.
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth