Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På nätet


Nya skyttegravar

Patetiska idiot
Brunråtta
PK-maffia
Ditt avskum
Sjuuukt bra
Gilla, gilla
Din lilla hora
Machogris
Gilla, gilla
Gå och häng dig

På nätet grävs nya skyttegravar
Med nya vässade spadar
Byaslagsmålet är borta
Men inte lusten att kriga
Inkallelseorder utfärdas på nätet
Soldaterna är många och frivilliga




Fri vers av Spanaren
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-09 16:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läskigt, läbbigt, larvigt!
Hoppas jag inte får uppleva sådana påhopp!
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Spanaren