Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppar

Hängande regndroppar
Är en levande konstutställning för den som ser
På fönster, på räcken på bilarnas lack. Överallt
Naturens egen konstutställning
Banalt
Helt gratis




Fri vers av Spanaren
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-04 15:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
God iakttagelseförmåga beskriven på ett utmärkt sätt.
2020-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Spanaren