Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corona

Inställt
Munskydd
Tvätta händerna
Folkvett
Karantän
Underliggande sjukdomar
6.600 smittade
401 döda
Tegnell
Kungen
Löven

Hur ska det sluta?
Alla funderar
Ingen vet
Ge oss svaret Leif GW




Fri vers av Spanaren
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-06 15:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad blir svaret??
2020-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Spanaren