Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårmod

Svårmod, svårmod, svårmod
elände, elände, elände
sårigt, sårigt, sårigt
plåster, plåster, plåster
dikter, dikter, dikter

Spanaren




Fri vers av Spanaren
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-29 08:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det låter som en djup-analys av texterna och dikterna på Poeter.se
2020-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Spanaren