Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April

Årets fulaste månad är snart slut
Det var det fräckaste, protesterar aprilbarnen
Men det mesta är grått, grått
Utom mullplöjningen som är svart, svart
Men stackars aprilbarn
Ha förtröstan
för efter Fula April
kommer Sköna Maj

Spanaren




Fri vers av Spanaren
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-28 13:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låt sköna Maj komma ensam, utan fröken Corona!
2020-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Spanaren