Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rymden finns alla känslor

Jag letar med fingret över din sovande panna
och upplever minnen som skapas i realtid

Utanför kroppen ser jag ner på oss och
jag får nästan slut på luft när jag tänker på
allt som ryms i dina tankar för

Det kanske inte hörs om jag skriker men
Inuti
Har jag stjärnfall

(Och jag önskar
Och önskar
Och önskar
Igen)



Bakom dina ögonlock väntar galaxer
Allt är stilla här

För jag känner mig ljudlös, tyngdlös och
mållös
Medan jag räknar stjärnbilderna i dina födelsemärken som breder ut sig som en
ändlös skattkarta över din rygg

Det känns som
Äventyr

Som norrsken över mitt huvud



Det växer ett begär av att känna dina
andetag i min nacke och
Gravitationen drar mig ner mot mittpunkten

Dina fingertoppar gör mig till ett svart hål
Redo att sluka allt i min väg för att nå dig men
Hur jag än försöker förstå
Förblir du mörk materia




Fri vers (Fri form) av MaddieMad
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-29 03:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaddieMad
MaddieMad