Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4.1.22.9.4

Ditt namn smakar vinter
Kalla andetag och ånga
Din mun smakar sommar
Skog där stigarna är trånga

Du önskar och hoppas
att nätterna är långa
Jag är mera koncentrerad på
att gångerna är många

Jag kan läsa dina läppar
Fast du inte rör dem alls
Du tar sats och tänker efter
Orden fastnar i din hals

Men din tunga hittar vägen
Och så säger du till slut
Att du inte orkar stanna här
En endaste minut

Du är flyktig, springer fort,
Men dina fötter snavar
Och du faller handlöst framåt
Mellan grästuvor och gravar

Dina ögon kan knappt tro
Dina sår på dina knän
Och din hand försöker vifta
Alla sommarens flygfän

Kanske trodde du att jag
skulle springa efter dig
Men till skillnad från förut
Har jag stannat kvar med mig

För jag har slutat drömma
Att det ska bli jag och du
Fast vi ser varann ibland
Har du säkert glömt mig nu

Kvar är jag med mina ord
Som jag borde sagt nån gång
Om hur mina öron älskade
Att lyssna till din sång

Dina fingrar längs min nacke
Dina armar runt min kropp
Hur jag önskar att det
Aldrig någonsin skulle ta stopp

Men en trasig liten skärva som
Ditt hjärta ändå är
Kommer aldrig att förstå
Hur det är att vara kär




Fri vers av MaddieMad
Läst 38 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-17 18:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att namnet smakar vinter och munnen sommar är fantastiskt skrivet!
2024-05-17
  > Nästa text
< Föregående

MaddieMad
MaddieMad