Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noll

det har talats om krig
bomber
och granater
men

det jag talar om ligger långt ifrån era mardrömmar
och närmare mina

jag vaknar och vaknar och vaknar
igen
för det är här jag har hamnat
svaret är
det är här jag har hamnat

och det spelar ingen roll att jag är äldre nu
för tiden läker inte alla sår
vissa
slits upp
vissa
bildar inte ärr

vi har liksom glömt att livet går på
även om vi inte gör det
och jag vet inte om
jag följer
hänger
dras
med

det mod jag byggde upp har vissnat nu
och jag
tappar takten när jag andas




Fri vers av MaddieMad
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-10 10:56



Bookmark and Share


  Mysiga Moa
Men alltså!! Skrev ju ett hjärta för bövelen. Det ska alltså inte vara vara ett frågetecken. Utan ett hjärta <3
2015-02-19

  Mysiga Moa
Du skriver helt magiskt min finaste vän ?
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

MaddieMad
MaddieMad