Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag avslutar allt med frågor för jag saknar alla svar

När tomheten lägger sig över mig
Vill jag lägga över den
med mitt dethärkanjagintekännanufördådörjag-lakan

Men det har liksom trasat upp sig i kanterna

dör jag?




Fri vers (Fri form) av MaddieMad
Läst 383 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-01 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaddieMad
MaddieMad