Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var är du?


Fjärilarna flyger ner till havet för att dö

Det finns inga svar till frågorna du aldrig ställer
Det kanske låter enkelt men
Det finns inga frågor
Jag kan ställa nu
Svaren kommer ändå eka tomma

Vi hade gångtunnlar och efterfestkyssar och skyarna vet var vi var på väg
Men stopp är stopp och du och jag förändrades föralltid

Vi hade sommarromanser och berusade nätter med alla glömda löften
Men nu är nu och nu tar slut när morgonen är åter

Vi har ju blivit vuxna
Och vuxna vet bäst
Visst vet vuxna bäst?
Ändå

Du tror kanske att allt är så enkelt för mig
Att jag är den som vunnit
Att du går förlorande ur striden
Men du har glömt
Att jag är den som varit ensam
Sen vi börjat,
Att jag
Försvunnit i alla roller du gav mig

(För mig var det aldrig en strid
Det var skadehantering)


Men det är aldrig synd om den som lämnar
Och

Hur vackra mina färger än kan vara
Blir de alltid fläckade av
Dig




Fri vers (Fri form) av MaddieMad
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-19 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaddieMad
MaddieMad