Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Här hamnar jag ibland

Det rispar
River
Sticker som tusen nålar
Stänger strupen
Täpper igen luftröret
Det svartnar för ögonen
Rök insvepandes i näsan
Kan inte släppa ut ett andetag
Hamnar snett
I en skåra
Fastkilad
Flaxar runt med armarna
Känner inte längre mina ben
Sedan börjar resten av kroppen också domna av
Hjärnan flyter runt i mitt kranium
Hjärtat skriker
Iskalla tårar skjuts ut
Sitter fast
Djupt inne
I en annan atmosfär
Försöker klösa mig ut
Men luften avtar mer
Här hamnar jag ibland
Bortom allt förstånd
I ett mellanland
Långt borta men ändå så nära




Fri vers av MissCaylin
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-09 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin