Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagen i


Dag

dagen är som himlen grå
huvudet full av sömnmoln
drömmen om tyger som ska
klippas till mattor glider omkring

som rovfåglar mellan molnen
ensam är mitt största projekt
efter år av stressigt familjeliv och jobb

Nu en trasig kropp att vila
med längtan efter kärlek och vänner
inte resor till sjukhus med udersökningar
operationer och mediciner

att tycka om min kropp




Fri vers av Irene Backström
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-10 09:41



Bookmark and Share


  den nakna poeten
Tack. Så fint skaldat om vardagen och dess tuffhet. Vi är fler som är trötta på sjukhusbesök mediciner och trötta kroppar.Hoppas du hittar kärlek och nya fina vänner.
2020-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström