Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri som vi

Den där stormen
Mitt över pannloben
En ask att kunna
Gömma andan i

Jag vill va fri
Fri som vi

Vi letade kryss
Mitten av mitten
Föd mig en skugga
Slå mig ur

Jag vill va fri
Fri som vi

Spänner ränseln
Låter haglet pyra
Andan ner och
Axlar fram

Se ner
Plattor av vatten
Vi var aldrig
Aldrig vår

Jag vill va fri
Fri från vi




Fri vers av Adurge
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-11 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adurge