Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framåt.


jag har så många olika tideräkningar numera
det är före dig,
före honom,
före exmaken,
före han som dog av drogmissbruk

jag tänker att nästa
borde vara med mig inräknat

före mig
och för mig




Fri vers av emsutan
Läst 255 gånger
Publicerad 2020-03-12 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emsutan
emsutan