Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fikastund

 

 

Fjärran Österns mystik

är inte våran lik

deras tro en annan

de tror på Allah

och hans profet Muhammed

 

vi (inte alla) tror på Gud

men de är en och samma

med Jesus som frälsare

Gud har många namn

men än har ingen bevisligen sett Gud

 

kanske skulle bjuda in honom på kaffe

har han telefon månne?

eller ska jag skicka en inbjudan?

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-22 10:03



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja det vete gudarna...
2020-03-22

    Lena Staaf VIP
Rolig vinkling! Mysteriet Gud är något som vi själva skapar utifrån våra egna behov.
2020-03-22

  ULJO
Gud en källa till krig, förföljelse, hot och utrotning
2020-03-22

  Kungskobran VIP
God finns, men bara i våra huvuden där den skänker tröst hos många
2020-03-22

    Max Poisé
Man får nog leta länge och väl...
De troende säger ju att Gud finns inom oss...
2020-03-22

  angela Täubert fd Jansson VIP
I mina ögon är Gud en källa av energi...
kanske svårt att bjuda på kaffe då. (småler)
2020-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP