Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skingra tankar


Ona


Nej nu vill jag
håret tona

inte tänka på ...ona

Slå en signal till Fiona

kanske golvet bona

Himlen vill sin jord försona

i sinom tid sitt folk förskona

Tills dess får vi i solen gona

spendera en och annan krona

och inte tänka alltför mycket på

...ona




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-13 13:15



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
ja och e man raggare så får man väl m..ona!
2020-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Exakt!
Jag vägrar att tänka något på den.

Kommer PEST-stapo nu...???
2020-03-13

  Ezmeralda VIP
Finurligt med ona, nu ska jag med en kaffemugg dona!
2020-03-13
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP