Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget Skrivutmaning där alla ord ska börja på H


Horisont

Handen håller hälsan hårt
hallucinationer halkar
hallåmannen hackar
halar halmstrå hastigt
halsbrytande hosta
hotar horisont
heltäckande handbroms hindrar hjälplösheten

Eva Hedlund fd. Langrath




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-13 17:07



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jäkligt bra!
2020-03-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Härdas hårt, hu
hugsvala huka
hoppas här
hejduk hittar
helande hjälp!

2020-03-15

  Bibbi VIP
Applåd!
2020-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP