Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springer i skogen


Bort från alla krav
oro och solens strålar
genomtränger allt som finns

Läkningen finns här
i skogen, i naturen
i solen

Jag tar en dag
springer i skogen











Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-14 09:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara naturen som ger energi och helar!
2020-03-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
med mamma naturen misslyckas aldrig att vara lycklig och frisk.
2020-03-14

    ej medlem längre
Ja i naturen kan man finna lugnet och lusten ibland fint
2020-03-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP