Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sagor och Ord


Tillsammans



jag har en gammal resväska
där jag samlar ord
konstiga och gamla

som jag fått av min farfar
min pappa och min mamma
och små berättelser

ibland plockar jag och
min syster fram dom
och minns när vi fick dom

vi känner oss så glada
att ha dom kvar och
vi får skratta tillsammans






Fri vers av Irene Backström
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-14 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström